Andelsbolig­­vurdering

Professionel vurdering af andelsboliger

Når en andelsbolig skal sælges, er en professionel og uvildig vurdering afgørende for både andelsboligforeninger og andelshavere. I Omni Bygningsrådgivning udføres vurderingerne af vores erfarne, byggetekniske eksperter, som sikrer, at andelsboligvurderingen udføres i overensstemmelse med andelsboligloven og ABF’s retningslinjer.

Vi er garant for den nødvendige byggetekniske indsigt i vurderingsprocessen, og vi udarbejder andelsboligvurderinger med største omhu og professionalisme.

Resultatet er en vurdering, der er til at stole på.

Skal vi også hjælpe dig eller din andelsboligforening med en professionel og uvildig andelsboligvurdering? Kontakt Omni Bygningsrådgivning i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!

For andelsbolig­foreninger, bestyrelser og administratorer

Fordelene ved et fast partnerskab med Omni Bygningsrådgivning som leverandør af andelsboligvurderinger

I Omni Bygningsrådgivning forstår vi vigtigheden af kontinuitet, tillid, tilgængelighed, professionalisme og hurtig respons i vurderingsprocessen. Derfor fungerer vi som fast leverandør og partner på andelsboligvurderinger for flere andelsboligforeninger.

Vi er det foretrukne valg for mange andelsboligforeninger, fordi vi garanterer, at I er sikret, at det er den samme, erfarne vurderingsekspert, der bliver tilknyttet jeres forening – gang på gang. Dét sikrer ikke kun, at vurderingerne udføres konsistent, men også, at der opbygges en solid forståelse for netop jeres ejendomme.

  • Kontinuitet
Én fast vurderingsekspert på andelsboligvurderingerne i jeres forening. Vores byggetekniske ekspert vil være bekendt med jeres ejendomme og jeres specifikke krav til vurderingerne.
  • Effektivitet
Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer, hvorefter vi aftaler en dato for vurderingen. Vores faste tilknytning til jeres andelsforening sikrer, at vurderingerne udføres effektivt og er andelshaver, bestyrelse og administrator i hænde senest 48 timer efter afholdt gennemgang og vurdering – forudsat, at vi har modtaget al dokumentation fra andelshaver.
  • Byggeteknisk ekspertise:
Vores hold af vurderingseksperter besidder de nødvendige byggetekniske kompetencer til at udføre korrekte andelsboligvurderinger uden fejl og mangler.

Overvejer I et fast partnerskab på andelsbolig ­vurderingerne i jeres forening?

Lad os tale om jeres behov, og hvordan vi kan tilpasse vores service til netop jeres ejendomme.

For andelshavere
Vurdering af din andelsbolig
  • Andelsboligvurdering i praksis
Andelskronen fastsættes hvert år under generalforsamlingen og danner grundlaget for værdien af din andel uden forbedringer, altså grundværdien af din bolig. Vi hjælper dig med en andelsboligvurdering, der tager højde for eventuelle forbedringer, så du får den mest præcise værdiansættelse.
  • Kvalitet og nøjagtighed
Vi går din bolig igennem rum for rum og registrerer forbedringer samt eventuelle fejl og mangler. Vi bruger dokumentation til at fastsætte værdien af forbedringerne og efter nøje skøn i de tilfælde, hvor dokumentationen mangler. Send os derfor al relevant dokumentation af forbedringerne i din andelsbolig for den bedste vurdering – og gerne inden vi kommer på vurderingsbesøg hjemme hos dig.
  • Gennemsigtighed og tillid
Efter vurderingen modtager du en vurderingsrapport i en mail inden for 48 timer efter, at vi har gennemgået din andel. Dette forudsætter dog, at vi har modtaget al nødvendig dokumentation fra dig. Rapporten deles også med din forenings bestyrelse og administrator. Herefter kan andelsboligvurderingen bruges til at fastsætte den endelige salgspris af din andelsbolig.

Lad os hjælpe dig med at sikre, at din andelsbolighandel er baseret på solid vurdering og professionel indsigt. Kontakt Omni Bygningsrådgivning i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.