Byggeteknisk bistand

Har I løbende behov for byggeteknisk rådgivning og sparring om renovering og vedligehold i forbindelse med mindre opgaver på jeres ejendom, kan vi hjælpe jer. Vi rådgiver i øjenhøjde, så alle parter forstår, hvad der aftales. Det er en fordel for jer at anvende den samme rådgiver, da dette giver indblik i netop jeres ejendoms behov for drift og vedligehold, og vi kan dermed i samråd med jer prioritere opgaverne ud fra både et byggeteknisk og økonomisk perspektiv.

Byggeteknisk bistand

Husrådgiver

Vi har et indgående kendskab til den eksisterende ejendomsmasse, og vi har bred erfaring med behovsafklaring af opgaverne, forventningsafstemning med bestyrelsen, budgettering af de arbejder, der ønskes udført samt byggestyring af samme.

Som uvildig bestyrelse kan det være en stor og tidskrævende opgave at håndtere de løbende vedligeholdelsesopgaver og reparationer, som kommer på ejendommen.

Med Omni Bygningsrådgivning, som jeres samarbejdspartner, får I altid kompetent rådgivning og sparring om bl.a. ejendommens byggetekniske forhold, behovet for renovering, vedligehold samt håndtering og styring af håndværksmæssige opgaver.

Ved at vælge en samarbejdsaftale med Omni Bygningsrådgivning sparer I jer selv for unødvendige bekymringer og besvær. Vi engagerer os fra start til slut og tager styringen, så I slipper for at skulle finde hoved og hale i hvilken byggeopgave, der skal først og for at sammenligne forskellige tilbud fra håndværkere.

I opnår samtidig den kontinuitet i driften og vedligeholdelsen, som er med til at sikre en sund og flot ejendom.

Det er en hjælp for bestyrelsen, at der er en fast kompetent kontaktperson, som kender jeres ejendom og jeres behov for rådgivning.

Uanset hvilke behov I har, har vi en løsning, som passer til netop jeres forening.

Mange foreninger vælger at indgå en aftale med os på et forud aftalt antal timer – en form for ”klippekort”, som de kan bruge løbende, når der er behov for byggeteknisk rådgivning og sparring. Timerne faktureres pr. måned efter forbrug. når timerne er brugt, kan I enten vælge at forny aftalen og dermed ”tanke op” på klippekortet eller I kan vælge andre løsninger.

Første skridt er et indledende møde med jer, hvor vi gennemgår jeres behov for rådgivning og ser ejendommen. På baggrund af dette foreslår vi hvilken løsning, vi mener er den rette til jeres forening.

Vil I vide mere om jeres muligheder eller vores kompetencer, er I meget velkomne til at kontakte os for nærmere info.

Vester Søgade københavn
Sidegade nær sø i Hovedstaden
Udsigt over københavn fra sø

Kontakt os

 • Adresse

  Omni Bygningsrådgivning ApS
  Kobbelvænget 74
  2700 Brønshøj
  info@omby.dk

 • Åbningstider

  Mandag til Torsdag: kl. 8:30 – 16.00
  Fredag: kl. 8:30 – 15.00