Byggeteknisk bistand

Vi sikrer jeres boligforenings interesser

Har I behov for løbende byggeteknisk rådgivning og sparring vedrørende renovering og vedligeholdelse på jeres ejendom? Eller er der opstået en akut skade på jeres ejendom, som I har behov for rådgivning omkring?

Hos os kan I få den hjælp, I har brug for. Ved at anvende Omni Bygningsrådgivning som jeres samarbejdspartner får I indblik i jeres boligforenings specifikke behov for drift og vedligeholdelse, og vi kan i fællesskab prioritere opgaverne ud fra både et byggeteknisk og et økonomisk perspektiv. Og så tilbyder vi altid rådgivning i øjenhøjde, så alle parter forstår, hvad der bliver sagt og aftales.

Vi tilbyder både byggeteknisk bistand som en form for ”husrådgiver”, som kan håndtere ad hoc-opgaver samt som rådgiver i forbindelse med enkeltstående opgaver, der faktureres i forhold til medgået tid. Kontakt os i dag og få kompetent rådgivning.

Kompetent byggeteknisk rådgivning og samarbejde omkring ejendommens vedligeholdelse

  • Vores ekspertise som "husrådgiver":
Vi har indgående kendskab til den eksisterende ejendomsmasse og omfattende erfaring med behovsafklaring af opgaver, forventningsafstemning med bestyrelsen, budgettering af ønskede arbejder og byggestyring. Vi fungerer som en uvildig rådgiver, der hjælper jer med at håndtere de løbende vedligeholdelsesopgaver og reparationer på ejendommen.
  • Fordele ved samarbejde med os:
Når I vælger en samarbejdsaftale med Omni Bygningsrådgivning, sparer I jer selv for unødvendige bekymringer og besvær. Vi engagerer os fra start til slut og tager styringen, så I slipper for at skulle finde hoved og hale i, hvilken byggeopgave, der skal prioriteres først, eller hvordan I sammenligner forskellige tilbud fra håndværkere. Samtidig sikrer vi kontinuitet i driften og vedligeholdelsen af ejendommen, hvilket bidrager til en sund og flot ejendom. Som jeres rådgiver, kan I bruge os løbende, når der opstår behov for byggeteknisk rådgivning og sparring. De timer, vi bruger herpå, faktureres månedligt efter forbrug.
Kontakt Omni Bygningsrådgivning i dag.
Vi ser frem til at høre fra jer.