Bygherrerådgivning

Skal jeres forening i gang med for eksempel et altanprojekt, er det en god ide at hyre en byggeteknisk rådgiver til varetage jeres interesser overfor altanleverandøren og sørge for at processen forløber planmæssigt som aftalt.
Det er vores erfaring at foreningerne bliver mere tilfredse med både byggesagen samt det færdige resultat, når de har haft deres egen rådgiver på sagen.

Bygherrerådgivning

Bygherrerådgivning

Vi yder bygherrerådgivning i forbindelse med etablering af altaner på jeres ejendom.

Vi hjælper jer trygt gennem projektet fra start til slut og sikrer, at altanerne bliver udført korrekt til den aftalte pris, kvalitet og tid.

At få etableret altaner kan være en stor gevinst for en ejendom, da en altan bidrager til både opholdsarealet og livskvaliteten i en lejlighed.

Men det kan være svært som menig person at gribe sådan et projekt an.

Der er mange faktorer, som skal drøftes og afklares, så projektets form, økonomi og tid kan fastlægges.

Vi har været bygherrerådgiver på mange altan-sager og har hjulpet foreningerne til at få afklaret deres behov inden de tager kontakt til altanfirmaerne.

Den indledende rådgivning omkring hvilken altan, der passer bedst til jeres ejendom samt hvordan altanerne skal sættes fast på ejendommen, har stor betydning for det kommende projekt.

Vi kan rådgive jer om dette samt, hvad kommunen siger til det. Kommunen har nogle klare holdninger til og regler omkring altaner.

I denne indledende fase kan vi hjælpe jer med at afklare den økonomiske ramme samt, hvad tidsplanen vil være for jeres projekt.

Vi sørger for, at I får tilbudsmateriale fra altanfirmaerne på det altanprojekt I ønsker jer, så I kan foretage et valg af altanleverandør på et oplyst grundlag.

Indgår I en aftale med os som rådgiver på jeres altanprojekt under selve udførslen, sørger vi for at holde løbende tilsyn med sagen og holde byggemøder med entreprenøren. Vi sørger ligeledes for at styre økonomien og anvise fakturaer.

Vi holder løbende mangelgennemgange samt indkalder og deltager i afleveringsforretningen, når alle arbejder er udført.

Vi står til rådighed for beboere og bestyrelse under hele byggesagen, og vi er lette at få fat i enten via telefon eller mail.

Med os som bygherrerådgiver på jeres altanprojekt, får I et trygt projektforløb samt nærvær i opgaven, så I føler jer mødt og forstået. .

Overvejer I at få etableret altaner, så kontakt os allerede i dag.

Sankt Jørgens Sø
Sø i København om sommeren
København set fra fugleperspektiv

Kontakt os

 • Adresse

  Omni Bygningsrådgivning ApS
  Kobbelvænget 74
  2700 Brønshøj
  info@omby.dk

 • Åbningstider

  Mandag til Torsdag: kl. 8:30 – 16.00
  Fredag: kl. 8:30 – 15.00