Job hos Omni Bygnings ­rådgivning

Vil du være med på vores hold?

I vores team mødes arbejdslyst, dedikation og faglig stolthed med positiv energi. Vi er et mindre, men dynamisk team på seks medarbejdere – men med planer om lidt ekstra vokseværk. Vores ambition er nemlig, at holdet på sigt består af 10 medarbejdere – så kan vi næsten stille med vores eget fodboldhold.

Hvis du får job hos os, kan du forvente at blive en del af en positiv arbejdsplads.

Vi elsker at have det sjovt – uden at være festaber. Humor er en integreret del af vores kultur og her er altid plads til gode grin.

Samtidig er vi også en meget professionel arbejdsplads, hvor alle yder deres bedste. Faglighed og professionalisme er i den grad i højsædet hos os, og du bliver en del af et dygtigt og ambitiøst team. Her er der ikke plads til venstrehåndsarbejde, og vi gør en dyd ud af at yde vores allerbedste – både på de helt store og de mindre opgaver. Vi tror nemlig på, at når du trives på arbejdet, så smitter det af på vores fælles resultater.

Og netop fællesskab er et nøgleord i Omni Bygningsrådgivning – i den henseende er vi ikke som branchen er flest. Vi er nemlig stolte af at have en flad struktur. Vi tror på, at vi udgør ét samlet team, hvor alle er vigtige. Hos os er der derfor ingen titler. Vi er alle ligeværdige og bidrager ligeligt til vores fælles succes. Derfor har vi heller ikke nogen individuelle bonusordninger eller intern konkurrence om, hvem der lander de helt store opgaver. Dét er befriende og giver et fedt sammenhold.

Vi værdsætter anerkendelse og ordentlighed. Vi holder, hvad vi lover, taler pænt til hinanden og er altid høflige – både her i huset og i mødet med kunder og samarbejdspartnere. Vi sparrer om projekterne, og du kan altid regne med, at vi er tilgængelige til en snak med en åben dør-politik, hvor alle idéer, spørgsmål og påfund er velkomne.

På kontoret ser vi især frem til årets to højdepunkter, nemlig sommerfesten og julefesten, hvor vi fejrer vores succeser sammen. Vi værdsætter også faglig udvikling, og derfor tager vi lejlighedsvis på relevante ture med fagligt indhold. Og så tilbyder vi selvfølgelig konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring, et fleksibelt arbejdsliv og verdens bedste kollegaer.

Sådan siger vores medarbejdere:

”I Omni Bygningsrådgivning bliver der virkelig taget hensyn til hver enkelt medarbejder – både på det personlige og professionelle plan. Vi får mulighed for at arbejde på vores egen måde og bruge fleksible arbejdsmetoder. Det betyder også, at vi selv kan planlægge vores arbejdsdag og nyde frihed og fleksibilitet i hverdagen. Der er ikke to dage, der er ens, når man arbejder i Omni Bygningsrådgivning. Hver dag står vi over for varierende udfordringer, og dét er altid spændende og sjovt at gå på arbejde.”

– Tobias.

”At arbejde i Omni Bygningsrådgivning er fantastisk på grund af den gode stemning og det gode samarbejde mellem kollegerne. Vi har også virkelig spændende arbejdsopgaver, som gør det fedt at gå på arbejde hver dag. Kontoret emmer af positivitet, og vi nyder at løse udfordrende opgaver sammen. Omni Bygningsrådgivning er helt enkelt en fantastisk arbejdsplads!”

– Elmira

”I Omni Bygningsrådgivning vil ikke være de største i branchen,
men vi vil være de bedste!”

- Thomas og Julie.

Vidste du?

Fun fact om os:

At når vi fejrer de helt, helt store kontrakter, markerer vi det med et særligt ritual, der indebærer én sabel, én flaske champagne, ét mærkat og én medarbejder – så kan du selv tænke dig til resten…

Vi har pt. 30 flasker sablede champagne stående på kontoret (nogen højere end andre, spørg bare Marcus), og alle har haft deres første champagne-sabling hos os.

Er du interesseret i at blive en del af vores team? Send en uopfordret ansøgning i dag, og lad os tage det første spadestik sammen. Vi ser sådan frem til at høre fra dig!

Nysgerrig på kollegerne?

Mød vores medarbejdere