Vores historie

Bygget på et fundament af tillid og enkelthed

Det behøver nemlig ikke at være hverken kompliceret eller besværligt at tage det første skridt mod et problemfrit byggeprojekt – slet ikke, når I samarbejder med Omni Bygningsrådgivning.

Omni Bygningsrådgivning er stiftet af Thomas og Julie. Et dynamisk, ambitiøst og topdedikeret team med en fælles vision om at gøre byggeprojekter enkle og tillidsfulde.

Efter at have arbejdet sammen i otte år, besluttede de to makkere at tage springet til dét, der skulle blive Omni Bygningsrådgivning. Og fra start rullede hjulene hurtigt, for i Omni Bygningsrådgivning er vi lykkedes med at vinde kundernes tillid fra begyndelsen.

Som opgaverne blev flere, indså vi, at de to musketerer skulle blive til tre. Den første medarbejder blev føjet til holdet, sidenhen endnu en, og i dag består Omni-holdet af flere top-dygtige og kompetente medarbejdere – og med mulighed for at vokse.

En af de helt centrale værdier i Omni Bygningsrådgivning er, at vi vil være tilgængelige og nærværende over for vores kunder – fra start til slut. Mange kunder i branchen oplever desværre, at de bliver kastet rundt mellem forskellige projektledere til stor frustration og forvirring. Derfor er nærvær og kvalitet fuldstændig afgørende parametre for os i relation til det gode samarbejde. I Omni Bygningsrådgivning ønsker vi at opbygge langvarige relationer og skabe tillid gennem personlig involvering og åbenhed. Dét er en meget vigtig værdi for os.

Vi er drevet af tillid og af vigtigheden i at forventningsafstemme med kunden for at sikre, at de føler sig trygge og godt rustet til projektets udførelse. Vores engagement og evne til at opbygge stærke relationer er derfor afgørende for vores succes.

Vores værdisæt

Solidt rodfæstet i vores kerne, fordi de gør en forskel i byggeriet

Omni Bygningsrådgivning servicerer andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsselskaber.
Vi har opbygget et godt ry i branchen, og dét er vi lykkedes med, fordi vores tilgang til kunder og samarbejdspartnere er baseret på fire simple,
men utroligt vigtige værdier, som gør en forskel og sikrer, at vores projekter afsluttes med succes:
  • Nærvær og forståelse:
Vi ønsker at møde dig i øjenhøjde og gøre byggeprocessen forståelig. Vi får ros for vores evne til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde – også, når du ikke selv har byggeteknisk forhåndsviden. Vi er din livline, og vi skal nok afmystificere og gøre det helt enkelt.
  • Engagement hele vejen:
Vi garanterer værdi for pengene fra start til slut. Vores dedikerede team er altid engageret i at levere det bedste resultat for dig som kunde. Vi spiller på samme hold som dig, og din succes er vores succes.
  • Alle opgaver er vigtige:
Uanset om et projekt er stort eller småt, lægger vi samme dedikation og kvalitet i arbejdet. I Omni Bygningsrådgivning går vi aldrig på kompromis med vores høje standarder, og hos os er der absolut ikke noget, der hedder venstrehåndsarbejde.
  • Klare forventninger:
Vi sætter en ære i at afstemme forventninger med vores kunder – faktisk er dét en arbejdsproces, der er så indgroet en del af vores DNA, at det falder os alle helt naturligt. Vi forventningsafstemmer for at sikre os, at du og din forening er velinformerede og trygge i et byggeprojekt med os som rådgiver.

Kontakt os i dag og tag det første skridt mod et problemfrit byggeprojekt.

Dét vi tror på

Nøgleordet er fællesskab, for sammen står vi stærkere

I Omni Bygningsrådgivning tror vi på, at vi står meget stærkere sammen end alene. Derfor fokuserer vi på teamet frem for på individet. Det betyder også, at vi måler vores succes som en samlet enhed, fordi vi mener, at et samlet team skaber de bedste resultater. Den filosofi står vi fast på hos Omni Bygningsrådgivning. Her er:
  • Ingen salgstaktikker:
Vi er ikke sælgere, vi er rådgivere. Vi ønsker at opbygge tillid gennem ærlig og transparent kommunikation med dig som kunde.
  • Flad struktur og lige værdi:
Hos os er alle vigtige. Vi tror på, at hver og én på vores hold bidrager til vores succes som team. Derfor har vi en flad struktur, og vi kører også helt uden titler. Når du møder en fra Omni Bygningsrådgivning i din boligforening, kan du være helt tryg ved, at vedkommende er den helt rette ressource til at løse opgaven.