Fast pris eller medgået tid

Vi ønsker at være blandt de rådgivere, der giver bygherre mest værdi for pengene

Derfor tilbyder vi professionel rådgivning af højeste kvalitet, og som samtidig hænger økonomisk sammen for bygherre. Dét sker enten som fast pris baseret på et tilbud eller som medgået tid, altså honorar per time.

Fast pris

Vi tilbyder faste priser på projekterne afhængig af projektets art og omfang

Ved mindre opgaver, så som tilstandsrapporter og vedligeholdelsesplaner, kan vi ofte give et tilbud baseret på ejendommens adresse.

Ved større projekter, hvor vi typisk fungerer som bygherrerådgiver eller totalrådgiver, er vores honorar baseret på en procentdel af de samlede byggeomkostninger. Dette gælder særligt for andels- og ejerforeninger. Procentsatsen varierer afhængigt af projektets størrelse og kompleksitet.

 

Kontakt os i dag for at få et tilbud eller en fast pris på jeres projekt.

Medgået tid

Transparent timebaseret honorar

Medgået tid er en honoreringsform, hvor vi betales for den tid som vi bruger på at løse opgaven. Inden projektet eller rådgivningen påbegyndes, kan vi ofte give et overslag over det forventede tidsforbrug baseret på de aftalte betingelser.

Samtidig fastsætter vi en øvre grænse for tidsforbruget, så bygherre er beskyttet mod uforudsete omkostninger. Hvis opgaven ændrer sig undervejs, eller bygherre ønsker at udvide omfanget af opgaven, vil vi give en revideret tidsvurdering på opgaven.

Ved afregning efter medgået tid gælder følgende:

Timepris: 1.025 kr. eksklusive moms
Ved udførelse af opgaver med timebaseret honorar faktureres der for minimum 1 times arbejde.

Andelsbolig­vurdering

I forbindelse med vurdering af andelsboliger, er der en del koordinering forud for selve vurderingen. Afhængigt af foreningens vedtægter eller bestemmelser skal der eventuelt foretages EL og/eller VVS tjek.
Du har måske fået udført nogle arbejder i boligen, som kan regnes med som forbedringer ved vurderingen. I den forbindelse er det vigtigt at alle nødvendige bilag for disse arbejder bliver samlet sammen.
Alt dette kan vi hjælpe dig med, hvis du vælger os til at udarbejde din andelsboligvurdering.

Vi forstår godt at når man har besluttet sig for at få lavet en vurdering af sin andelsbolig, så må det gerne være indenfor en kort tidshorisont. Derfor bestræber vi os altid på at du får din vurdering få dage efter at vi har været ude på adressen.

Kontakt os allerede i dag og book os ind til at få udarbejdet din andelsboligvurdering.

Fast pris pr. andelsboligvurdering 4.000 kr. inklusive moms – uanset antallet af bilag og forbedringer.

”I Omni Bygningsrådgivning vil ikke være de største i branchen,
men vi vil være de bedste!”

- Thomas og Julie.