Ydelser

Vi yder rådgivning omkring eksisterende ejendomme.
Om det er store eller mindre opgaver, gør ingen forskel for os – vi vil bidrage med vores bedste på hver eneste sag, hver eneste gang. Se nedenfor hvilke ydelser, vi tilbyder og læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ydelser

Totalrådgivning

Rådgivning i forbindelse med større renoverings- eller vedligeholdelsesprojekter, hvor I ønsker at sikre, at I får det projekt, I har behov for med den rette kvalitet og til den bedste pris og med en fast aftale om tidsplan.

Bygherrerådgivning

Byggeteknisk rådgivning i forbindelse med for eksempel altanprojekter, hvor I ønsker at sikre jer, at entreprenøren giver pris på samt leverer de altaner, som I er blevet lovet, til den aftalte pris og tid. Som jeres bygherrerådgiver varetager vi jeres interesser hele projektet igennem.

Vedligeholdelsesplan

Med vores grundige gennemgang af ejendommen samt den efterfølgende tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan får I professionel hjælp til at prioritere renoverings- og vedligeholdelsesarbejder på jeres ejendom.

Byggeteknisk Bistand

Løbende rådgivning omkring mindre renoverings- eller vedligeholdelsesarbejder på jeres ejendom, hvor I kan tilknytte os som fast rådgiver og tilkalde os, når I har behov for prioritering af opgaver samt rådgivning om omfang og metode.

Kontakt os

 • Adresse

  Omni Bygningsrådgivning ApS
  Kobbelvænget 74
  2700 Brønshøj
  info@omby.dk

 • Åbningstider

  Mandag til Torsdag: kl. 8:30 – 16.00
  Fredag: kl. 8:30 – 15.00