Vedligeholdelses­plan

Skab overblik og prioritér arbejderne med professionel hjælp til en tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan

Som bestyrelse kan det være en udfordrende opgave at prioritere renoverings- og vedligeholdelsesopgaver på ejendommen. I Omni Bygningsrådgivning tilbyder vi professionel hjælp i form af tilstandsvurderinger og vedligeholdelsesplaner, der giver jer mulighed for at prioritere opgaverne ud fra både et byggeteknisk og økonomisk perspektiv.

Vores ekspertise sikrer, at I får et solidt grundlag til at planlægge og udføre arbejderne på ejendommen samtidig med, at I undgår pludselige og dyre overraskelser.

Er I interesserede i en tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan for jeres ejendom? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Planlæg og prioritér med en grundig tilstands­vurdering og vedligeholdelses­plan

Vigtigheden af en tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan:

En tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan et afgørende værktøj til at kunne planlægge og prioritere arbejder på ejendommen. Det giver jer som bestyrelse et nødvendigt overblik over ejendommens tilstand og muliggør en planlagt prioritering af vedligeholdelses- og renoveringsarbejder. Ved at følge planen kan I holde ejendommen i sund og god stand uden pludselige – og ofte dyre – overraskelser.

Indholdet i tilstandsvurderingen:

Vores tilstandsvurderinger omfatter en grundig gennemgang af ejendommen, hvor følgende bygningsdele bliver vurderet:

 

  • Konstruktioner – herunder tag, kælder og fundamenter, facader og sokkel, vinduer og udvendige døre, trapper samt etageadskillelser.
  • Installationer – herunder fælles wc og bad samt fælles køkken, varmecentral, vand- varme og afløbsinstallationer samt gasinstallationer. Ventilation samt elinstallationer i fællesområder.
  • Udvendige arealer – herunder også kælder- og loftsareal.

Effektiv planlægning med vedligeholdelses­planen:

På baggrund af vores grundige gennemgang af ejendommen udarbejder vi en tilstandsvurdering, der inkluderer en vedligeholdelsesplan. Den giver jer en detaljeret oversigt over, hvilke arbejder, der bør udføres og hvornår. Vedligeholdelsesplanen bliver dermed et effektivt værktøj for jer, der sidder i bestyrelsen til at planlægge fremtidige arbejder på ejendommen og samtidig sikrer, at I får størst mulig værdi af vurderingen.

Hvis I har behov, kan vi, ved et fælles møde, gennemgå tilstandsvurderingen og vedligeholdelsesplanen.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan for jeres ejendom. Vi ser frem til at høre fra jer.