Vedligeholdelsesplan

Prioritering af renoverings- og vedligeholdelsesopgaver på ejendomme kan være en tidskrævende og uoverskuelig opgave som bestyrelse at stå for.
Vi kan med en tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan hjælpe jer med at prioritere opgaverne ud fra både et byggeteknisk og økonomisk perspektiv.

Vedligeholdelsesplan

Professionel hjælp til at prioritere arbejder på ejendommen

Vi udfører tilstandsvurderinger og vedligeholdelsesplaner for alle typer ejendomme.

En tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan er et vigtigt værktøj til at kunne planlægge og prioritere arbejder på ejendommen.

Det skaber overblik over ejendommens tilstand og muliggør en planlagt prioritering af vedligehold- og renoveringsarbejder, og gør det muligt at holde ejendommen i sund og god stand uden pludselige og ofte dyre overraskelser.

Tilstandsvurderingen vil blive udarbejdet med udgangspunkt i ejendommens tilstand ud fra en visuel gennemgang.

Vurderingen vil indeholde en gennemgang af følgende bygningsdele:

Konstruktioner: Tag, kælder og fundamenter, facader og sokkel, vinduer og udvendige døre, trapper samt etageadskillelser.

Installationer: Fælles wc/bad samt fælles køkken, varmecentral, vand- varme og afløbsinstallationer samt gasinstallationer, hvis disse forefindes. Ventilation samt el-installationer i fællesområder.

De udvendige arealer vil ligeledes blive gennemgået, ligesom arealer i kælder, eventuelle loftarealer og varmecentral besigtiges.

Ved gennemgangen besigtiges eventuelt nogle repræsentative boliger for at registrere blandt andet installationernes tilstand samt vinduer, facader mv. på tættere hold.

På baggrund af gennemgangen udarbejdes tilstandsvurderingen med tilhørende vedligeholdelsesplan.

På den måde får I størst mulig værdi af vurderingen, som er et effektivt værktøj for bestyrelsen, når det kommer til at planlægge fremtidige arbejder på ejendommen.

Hvis I har behov, kan vi her efter gennemgå vurderingen og holde et fælles møde, hvor tilstandsvurderingen og vedligeholdelsesplanen gennemgås.

I er velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker en pris på tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan for jeres ejendom. Vi giver jer gerne et uforpligtende tilbud.

Farverige huse ved Nyhavn i Danmark
Udsigt over københavn fra sø

Kontakt os

 • Adresse

  Omni Bygningsrådgivning ApS
  Kobbelvænget 74
  2700 Brønshøj
  info@omby.dk

 • Åbningstider

  Mandag til Torsdag: kl. 8:30 – 16.00
  Fredag: kl. 8:30 – 15.00