Ydelser – vores kompetencer, fagområder og ekspertiser

Dét kan vi hjælpe med

Vi ser frem til at høre fra jer! Når I har behov for den rette byggetekniske ekspertise og rådgivning til jeres boligforeningsprojekt, er Omni Bygningsrådgivning det ideelle valg.

I kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi stræber altid efter at besvare alle henvendelse hurtigt – typisk inden for én arbejdsdag.

Start dialogen med os i dag og lad os hjælpe med at realisere jeres boligforenings næste projekt.

Nysgerrig på at lære os bedre at kende?

Læs mere om Omni Bygnings­rådgivning, vores historie og værdier

Totalrådgivning

Få komplet rådgivning til større renoverings- og vedligeholdelsesprojekter i jeres andels- eller ejerforening. Vi sikrer, at I opnår det ønskede projekt til højeste kvalitet, bedste pris og til den aftalte tid.

Bygherrerådgivning

Få byggeteknisk rådgivning til blandt andet altanprojekter. Så er I sikret, at I får de altaner, som I er blevet lovet af entreprenøren – og til den aftalte pris og tid. Som jeres bygherrerådgiver varetager vi jeres interesser gennem hele projektet.

Vedligeholdelsesplan

Få hjælp til at prioritere renoverings- og vedligeholdelsesarbejder på jeres ejendom baseret på en grundig gennemgang, tilstandsvurdering og vedligeholdelsesplan udfærdiget af os. Det giver tryghed.

Byggeteknisk bistand

Tilknyt os som fast rådgiver og få løbende hjælp til prioritering af mindre renoverings- eller vedligeholdelsesarbejder på ejendommen. Vi står klar til at rådgive om opgavernes omfang, metode og prioritering, når behovet opstår – også de akutte af slagsen, hvor I har behov for, at vi rykker hurtigt ud og vurderer skadernes omfang, så I hurtigt kan komme videre.

Energimærke

En ejendoms energimærke er dokumentationen for energieffektiviteten. Vi er certificerede energirådgivere, og vi følger gældende retningslinjer, når vi udarbejder energimærkningen. Energimærkningen er lovpligtig for ejendomme og skal fornys hvert 10. år.

Kontakt os

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for én arbejdsdag. Uanset om I har spørgsmål eller behov for yderligere information, er I velkomne til at kontakte os i Omni Bygningsrådgivning. Vi ser frem til at høre fra jer!

Kontakt os i dag.

(+45) 81814010